Cautare

4890 de rezultate pentru "antena 1 timisoara observator 24 04 2010" (3.59 secunde)
Dupa numai un an de la lansarea pe piata Cosmote avea deja 1,23 milioane de clienti in Romania, in timp ce cota de piata a acestui operator s-a cifrat la sfarsitul anului trecut la 7%, a specificat Tereza Valcan, directorul de marketing al Cosmote Romania.
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. ... "Lumea crede ca Loredana s-a imbogatit de cand este angajata in Antena, insa nu este deloc asa, dimpotriva...
A fost invitat permanent la Sinteza zilei cu Mihai Gadea (Antena 3), moderatorul emisiunilor Zig-Zag (Antena 3) si Ora presei (Antena 2).
Antena 3 : ... Aceleasi nume pentru sefia Parchetelor au fost vehiculate si de social-democratul Madalin Voicu, marti seara, la Antena 3.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
Cand au observat unele interferente pe ecran, au crezut ca poate vantul a rasucit antena. ... A vazut ca antena e in ordine, dar deasupra casei se afla un obiect luminos. ... S-a auzit un zgomot puternic, insotit de o izbucnire de lumina, si antena a cazut la pamant.
Difuzarea acestui film de catre Antena 1 a ridicat valul de oarecare mister care plana asupra acestui documentar. ... Totusi, felul in care s-a a€žexteriorizata€œ regizorul in cadrul dezbaterii de la Antena 1 ne pune in garda asupra scopului pentru care a fost realizata aceasta pelicula.
Cele mai noi stiri din showbiz: https://antenastars.ro/ ? liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Presa a relatat ca, in 2005, la un eveniment de bilant al Politiei, o jurnalista de la Antena 1 l-a intrebat pe Traian Basescu cum i se pare Politia romana in mandatul sau de sef al statului.
In Arad, Basescu a cantat "Noi suntem romani", alaturi de oamenii stransi in fata Palatului Administrativ, iar la Timisoara a laudat spiritul revolutionar al locuitorilor orasului. ... la Presedintia Romaniei, Traian Basescu, a fost marcat, la Timisoara, de incercari de intimidare din partea autoritatilor.
Era o premisa aproape sigura pentru o victorie", a spus Ion Iliescu, la Antena 3. ... O a doua greseala, in opinia fostului sef al statului, a fost deplasarea la Timisoara pe data de 1 decembrie.
Antena 3 : ... De atunci nu s-a mai facut nimic, desi dosarul a ajuns de la Parchetul Judecatoriei Timisoara, la Parchetul Curtii de Apel Timisoara.
Un preot oficiaza un parastas chiar intr-una din salile de clasa ale unei scoli din Timisoara. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Presedintele Traian Basescu a promis sambata, la Timisoara, in fata a peste 1.000 de persoane adunate in sala Teatrului National, cu ocazia sarbatoririi a 15 ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara, ca va invinge structurile comuniste care inca mai exista in societatea romaneasca.
Municipiul Timisoara intentioneaza sa lanseze o emisiune de obligatiuni in valoare totala de 200 de miliarde de lei, potrivit unei hotarari aprobate recent de consiliul local. ... In aceste conditii, obligatiunile Timisoara ar putea avea cea mai mare scadenta dintre toate emisiunile realizate pana in prezent de autoritatile locale.
Compania aeriana Carpatair va creste din 28 octombrie, numarul zborurilor de la Timisoara la Frankfurt-Main, de la 3 la 7 pe saptamana, operatorul ajungand astfel la un total de 24 de zboruri spre diferite destina_ii din Germania.
Are 25 de ani si e din Timisoara Ioana Filimon din Timisoara a castigat titlul de Miss Romania 2016, concurs organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, desfasurat la Ambasad'Or Events din Otopeni.
Fenomen straniu la Timisoara. A inflorit liliacul in ciuda temperaturilor foarte scazute Un fenomen meteo straniu a fost surprins in Timisoara.
Theodor Stolojan a declarat sambata la Timisoara ca in viitor noua formatiune PLD va putea fuziona cu actualul PNL, dar fara grupul condus de Calin Popescu-Tariceanu. ... Acesta, alaturi de ceilalti lideri ai platformistilor, a lansat la Timisoara dezbaterea despre infiintarea PLD.
google-analytics.com